(070) 222 33 22

Evenementen
& bruiloften

Er is geen betere plek om je groepsdiners te laten verzorgen dan Ahlam Scheveningen. Geniet van het mooie uitzicht over de zee, en misschien zelfs één van die mooie Scheveningse zonsondergangen, onder het genot van de lekkerste gerechten en drankjes van Scheveningen. Ga je trouwen? Ben je jarig? Of ga je gewoon gezellig met een groepje uiteten? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

Ahlam Scheveningen is dé place-to-be voor verjaardagen, jubilea en bruiloften. Wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring!

Evenementen

Ahlam is niet alleen een restaurant, maar ook een mooie evenementen locatie.

Het afhuren van ons restaurant voor een evenement kan een geweldige manier zijn om een speciaal feest of bijeenkomst te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid, het afhuren van ons restaurant kan een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd en goede tijd.

Het organiseren van evenementen staat Ahlam op het lijf geschreven. Heb jij een leuk idee? Neem contact met ons op!

Bruiloften

Als je op zoek bent naar een prachtig restaurant om je bruiloft te vieren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om ons restaurant af te huren voor jouw speciale dag.

Een onvergetelijke bruiloft op het strand? Maak je geen zorgen, laat alles aan ons over! De beste gerechten, drankjes en een geweldige locatie! Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Ons restaurant heeft een sfeervolle en elegante uitstraling, wat het ideale decor is voor een bruiloft. We beschikken over genoeg ruimte met genoeg zitplaatsen voor jouw gasten. 

Team van professionnels

Ons team van professionele medewerkers staat klaar om je te helpen bij het organiseren van jouw droombruiloft of evenement. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van jouw speciale dag.

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheid om ons restaurant af te huren voor jouw bruiloft of evenement? Neem dan gerust contact met ons op om de beschikbaarheid te checken en de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen in ons prachtige restaurant voor jouw grote dag.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...